سرمایه‌گذاری‌های توکن‌شده BlackRock و Brevan Howard توسط KAIO روی سی عرضه می‌شوند

سرمایه‌گذاری‌های توکن‌شده BlackRock و Brevan Howard توسط KAIO روی سی عرضه می‌شوند

KAIO، شرکت توکنیزاسیون پشتیبانی شده توسط بریوان هاوارد و لیزر دیجیتال بانک نومورا که به ارزهای دیجیتال متمرکز است، در حال ارائه وجوه توکنیزه خود به شبکه سی (SEI) است زیرا تقاضا برای دارایی‌های واقعی در حال گسترش است.

شرکت که قبلاً با نام لیبر کپیتال بیش از ۲۰۰ میلیون دلار دارایی، از جمله نسخه‌های توکنی از صندوق‌های تغذیه‌کننده برون هاوارد، هامیلتون لین، لیزر دیجیتال و صندوق‌های بلک راک صادر کرده است، با برنامه‌هایی برای گسترش دسترسی به استراتژی‌های اضافی. این توکن‌ها که برای سرمایه‌گذاران موسسه‌ای و دارای اعتبار در دسترس هستند، امکان اشتراک‌گذاری، بازخرید و گزارش‌دهی بر روی زنجیره را فراهم می‌کنند.

شبکه سی، که برای معاملات مالی با سرعت بالا ساخته شده است، زیرساخت‌های لازم برای اجرای این معاملات را فراهم می‌کند. گسترش KAIO پس از پشتیبانی شده توسط ARK شرکت توکنیزاسیون سکیوریتایز معرفی کردن صندوق اعتبار متنوع آپولو به ارزش ۱۱۲ میلیون دلار، یک صندوق تغذیه توکنیزه شده از وسیله اعتبار خصوصی آپولو، به سِی.

این اعلامیه به یک روند رو به رشد در دارایی‌های واقعی توکنیزه شده (RWAs) اشاره دارد، جایی که سرمایه‌گذاری‌های سنتی مانند اوراق قرضه، اعتبار و صندوق‌ها به‌صورت توکن‌های دیجیتال نمایندگی می‌شوند. این فرآیند، تسویه‌های سریع‌تر، تجارت ۲۴ ساعته و پتانسیل برای ادغام با قراردادهای هوشمند و اتصال به مالی غیرمتمرکز (DeFi) را وعده می‌دهد. برآوردهای صنعتی، بازار کل قابل دسترس برای RWAs توکنیزه شده را در تریلیون‌ها دلار پیش‌بینی می‌کنند.

با ادغام KAIO با Sei، که با توکن‌های نمایانگر سهم‌ها در صندوق نقدینگی دلار آمریکا BlackRock ICS و صندوق Master Brevan Howard شروع می‌شود، به سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد که از توکن‌ها در برنامه‌های DeFi به عنوان وثیقه، ذخایر نقدینگی یا دارایی‌های با بازده استفاده کنند و انعطاف‌پذیری بیشتری در نحوه حرکت سرمایه‌های نهادی در زنجیره فراهم می‌آورد.

جاستین بارلو، مدیر اجرایی بنیاد توسعه سی، گسترش کایو را به عنوان یک نقطه عطف کلیدی برای سی در جهت هدف آن برای “تبدیل شدن به لایه تسویه نهادی برای تمامی دارایی‌های دیجیتال” توصیف کرد.

با استفاده از شبکهٔ سی، ما دسترسی ترکیبی به استراتژی‌های پیشرو در سرمایه‌گذاری را کاملاً بر بستر زنجیره‌ای فراهم می‌کنیم، اولیویه دنگ، COO شرکت KAIO، در بیانیه‌ای گفت. “این پایه‌ای برای زیرساخت مالی قابل برنامه‌ریزی و زمان واقعی است که برای دورهٔ آیندهٔ بازارهای سرمایه ساخته شده است.”

بیشتر بخوانید: «توکن‌سازی قرار است کل سیستم مالی را ببلعد» می‌گوید مدیر عامل رابینهود

لینک منبع

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *