چگونه مالیات متمرکز را با مطابقت حاکمیت قانون مربع کنیم

چگونه مالیات متمرکز را با مطابقت حاکمیت قانون مربع کنیم

در هفته‌ی فینتک واشنگتن دی‌سی که هفته‌ی گذشته برگزار شد، من گفتگویی را در مورد اینکه چگونه پروژه‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) می‌توانند با مقررات مختلف سازگار باشند، اجرا کردم.

شما در حال خواندن وضعیت کریپتو هستید، یک خبرنامه کوین‌دسک که به تقاطع ارزهای دیجیتال و دولت می‌پردازد. اینجا را کلیک کنید برای ثبت‌نام در نسخه‌های آینده.

راوی

آیا توسعه‌دهندگان به دلیل نحوه استفاده از پروژه‌هایشان مسئول هستند؟ آیا می‌توانند مانع استفاده مجرمان از پروژه‌های خود شوند؟ به عبارت دیگر، آیا مالیات غیرمتمرکز مطابق با مقررات یک تناقض است؟

چرا این مهم است

مسئولیت توسعه‌دهندگان نسبت به نحوه استفاده از پروژه‌های غیرمتمرکزشان قبلاً موضوع چندین پرونده جنایی در ایالات متحده و جاهای دیگر بوده است (برای مثال، به پرونده‌های علیه توسعه‌دهندگان Tornado Cash، رومان استورم و الکسی پرتسو توجه کنید). بدون پرداختن به جزئیات آن پرونده‌ها، یک پرسش عمومی‌تر وجود دارد که چقدر توسعه‌دهندگان می‌توانند از استفاده بازیگران مخرب از پروژه‌های خود جلوگیری کنند و تا چه حد نهادهای نظارتی می‌توانند برای دیفای راهنمایی‌های لازم را طراحی کنند.

من فرصت داشت تا این موضوع را با مها ال دیماچکی، رئیس مرکز نوآوری BIS در سنگاپور، یایا فانوکسی، رئیس جهانی سیاست در آله، و لی اشنایدر، مشاور حقوقی عمومی در آوا لبز، در حین یک پنل در هفته فین‌تک دی.سی بحث کنم.

شکستن آن به قطعات

رعایت قوانین و مالی غیرمتمرکز به طور ذاتی به نظر می‌رسد که تضاد دارند. کاربران باید بتوانند از یک پروتکل واقعاً غیرمتمرکز برای هر هدفی استفاده کنند و توسعه‌دهندگان پروژه نباید هیچ توانایی برای مداخله در این تراکنش‌ها داشته باشند. این یک نظریه است، حداقل. نظریه دیگری این است که توسعه‌دهندگان باید از جلوگیری از سوءاستفاده بازیگران خطرناک از پروژه‌های خود ملزم باشند یا باید ملزم باشند.

توسعه‌دهندگان می‌توانند و باید قادر باشند ابزارها یا ویژگی‌های خاصی را برای اطمینان از رعایت برخی مقررات ایجاد کنند، با این حال، سخنرانان این پنل به نظر می‌رسید که با برخی شرط‌ها بر سر این موضوع توافق دارند.

بزرگ‌ترین این هشدارها این است که باید به یک توافق نظر مشخص در مورد اینکه چگونه در اینجا تطابق را تعریف می‌کنیم، برسیم.

فانوسی گفت که او وظایف توسعه‌دهندگان را بیشتر به عنوان “مدیریت ریسک” توصیف می‌کند و بر روی مسائلی که ممکن است با آن‌ها مواجه شوند (مانند ادعای پولشویان یا دیگر بازیگران مخرب) تمرکز می‌کند.

شنایدر گفت که روش دیگری برای توصیف این موضوع این است که نه توسعه‌دهندگان و نه ناظران نمی‌خواهند کاربران پول خود را از دست بدهند (به طور تقریبی نظرات او را بیان می‌کند). از این نظر، هر دو طرف در اینجا در اهداف خود برای دیفای همسو هستند.

و ال دیماشکی، که قبلاً در نهاد رفتار مالی بریتانیا بود، گفت که سیاست‌گذاری مبتنی بر نتیجه، با هدف جلوگیری از فعالیت‌های مخرب، هدفی است که تنظیم‌کنندگان می‌توانند در نحوه نزدیک شدن به قوانین مربوط به دیفای دنبال کنند.

به نظر می‌رسید که بین پانلیست‌ها توافق عمومی وجود دارد که توسعه‌دهندگان می‌توانند اقداماتی را انجام دهند تا اطمینان حاصل کنند که با مقررات در تضاد نیستند، اما همانطور که همیشه چنین است، جزئیات مهم هستند.

بدیهی است که این یک بحث ongoing است و من کنجکاوم بپرسم که شما همه چه فکر می‌کنید. دوست دارم نظرات شما را در مورد سوالات زیر جمع‌آوری کنم:

  • آیا دیفای سازگار یک تضاد اصطلاحی است؟
  • DeFi به پروژه‌های جهانی اشاره دارد. آیا اصلاً ممکن است که یک پروژه به‌طور واقعی غیرمتمرکز بتواند نیازهای نظارتی را در هر حوزه قضایی که در آن فعالیت می‌کند، برآورده کند؟
  • اگر یک پروژه غیرمتمرکز و منبع باز باشد، چه چیزی مانع از آن می‌شود که یک بازیگر مخرب، رابط کاربری خود را بسازد و از پروتکل برای اهداف خود استفاده کند؟ و آیا در این سناریو، توسعه‌دهندگان باید هنوز نوعی مسئولیت را بر عهده داشته باشند؟

از پاسخ دادن به این خبرنامه 자유롭게 استفاده کنید یا مستقیماً به من ایمیل بزنید با افکار شما. دوست دارم در آینده یک گفتگوی دنباله‌دار داشته باشم. و البته، می‌خواهم از افرادی که در بنیاد فین‌تک هستند به خاطر دعوت به مشارکت در این گفتگو تشکر کنم.

چهارشنبه

پنجشنبه

اگر نظری یا پرسشی در مورد اینکه هفته آینده چه موضوعی را باید مورد بحث قرار دهم دارید یا هر بازخورد دیگری که دوست دارید به اشتراک بگذارید، با کمال میل می‌توانید به من ایمیل بزنید به نیک@کوین‌دسک.کام یا در بلوسکای مرا پیدا کن @nikhileshde.bsky.social .

شما همچنین می‌توانید به مکالمه گروهی ملحق شوید در تلگرام .

تا هفته آینده می‌بینمتون!

لینک منبع


منتشر شده

در

, , ,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *